25 Şubat 2012 Cumartesi

Mart ayı dergi kapakları

Şu sıralar blogumu çok ihmal ediyorum, farkındayım :( Ama bunu telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Mart ayına çok az kaldı ve önümüzdeki ayın dergi kapaklarını sizin için derledim :) Bakalım, hangilerini en çok beğeneceksiniz?

Vogue ABD - Adele
Adele, mükemmel gözüküyor bu kapakta. Makyajı, saçları ve tabi ki photoshopu kusursuz. Üzerindeki ise, Oscar de la Renta.

Elle İngiltere - Alexa Chung
Bu kızı beğenmiyorum. Güzel giyiniyor olabilir ama çok soğuk bir tipi var bence. Fakat kapaktaki renkler tam bahar mevsimini müjdeliyor. Zaten üzerindekiler de, mükemmel Louis Vuitton koleksiyonundan.

Glamour ABD - Amanda Seyfried
Glamour iyice sportif kapaklar yapmaya başladı. Kadın dergisi değil de, gençlik dergisi havası var son iki aydır. Kapağı hiç beğenmedim. Üst: Pierre Balmain Jean: Hudson

Harper's Bazaar ABD - Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, Hollywood'un en asil kadınlarından. Kusursuz ve klasik bir güzelliği yok ama bence karizması ve çekiciliği çok fazla. YSL tulumu da inanılmaz yakışmış.

Elle ABD - Blake Lively
Hollywood'un bütün yakışıklıklarını elden geçiren Blake Lively :). Sıradan bir kapak. Beyaz elbise, Victoria Beckham.

Cosmopolitan İngiltere - Christina Hendricks
Bu kadının göğüslerinin büyüklüğü beni gerçekten rahatsız ediyor. Aslında çok güzel bir kadın ama her giydiğinden taşan kafası kadar göğüsleri ile çok itici görünüyor. Bu kapakta da insan, kadının yüzüne değil; göğüslerine bakıyor. Elbise: Vintage Carolina Herrera küpeler: Vivienne Westwood.

Marie Claire ABD - Eva Mendes
Bir insanın yüzü bu kadar çirkinleştirebilir! O duruş, makyaj, kollardaki saçma photoshop! Güzelim Eva Mendes ziyan olmuş resmen! Üzerindeki, Dolce & Gabbana


InStyle İngiltere - Heidi Klum
Bir güzel kadını, çirkinleştirme çalışması daha! Yataktan yeni kalkmış suratıyla Heidi Klum. Leopar Roberto Cavalli elbise de çok kıro zaten.

W ABD - Kate Moss
Good Kate-Bad Kate (İyi Kate-Kötü Kate) resmedildiği iki kapak da çok başarılı. Kate Moss, bence kesinlikle bir ikon. Good Kate; Vera Wang. Bad Kate: Gucci

Vogue İngiltere - Lana del Rey
Louis Vuitton'un tasarımları kapaklarda kapışılıyor resmen. Lana del Rey de, Louis Vuitton elbisesinin içinde çok hoş.

Marie Claire İngiltere - Liv Tyler
Böyle güzel bir yüzü, portre olarak kapağa taşımak güzel fikir. Elbise; Prada

Cosmopolitan ABD - Selena Gomez
Klasik Cosmo pozundan farklı bir pozla, Selena Gomez kapakta. Değişiklik her zaman iyidir, bence güzel olmuş. Fuşya elbise: Nanette Lepore Takılar: Ariel Gordon Jewellery

Hiç yorum yok: